ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μικροχώρι Δράμας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
25210 83000

EMAIL
info@jjioannidis.gr

1996: Σε μια γωνιά της Δράμας, ο Ιωάννης Ιωαννίδης με όραμα και μεράκι άνοιξε τις πόρτες της JJ Ιωαννίδης. Ξεκινώντας με μια μικρή αποθήκη και ένα όχημα στο Μικροχώρι Δράμας, η εταιρεία έθεσε τα θεμέλια για μια πορεία γεμάτη αφοσίωση στην ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.

2008: Η φήμη για τα φρέσκα και ποιοτικά κατεψυγμένα τρόφιμα της JJ Ιωαννίδης άρχισε να εξαπλώνεται. Η εταιρεία άπλωσε τα φτερά της, φτάνοντας σε όλη την Δράμα, Καβάλα, Θάσο και Ξάνθη, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα.

2015: Η JJ Ιωαννίδης, πλέον μια ακμάζουσα επιχείρηση, μετακόμισε σε ένα σύγχρονο κέντρο διανομής, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η δέσμευση για άριστη ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση παρέμεινε ακλόνητη.

26 χρόνια γεμάτα γεύση: Η JJ Ιωαννίδης στέκεται περήφανη, έχοντας χτίσει μια ακλόνητη φήμη στον χώρο της κατεψυγμένης τροφής. Κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον, έτοιμη να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα, με την ίδια ζεστασιά και φροντίδα που την χαρακτηρίζουν από την πρώτη στιγμή.

ΣΗΜΕΡΑ: Ο Ιωάννης Ιωαννίδης, με όπλα την επιμονή, την εργατικότητα και την αγάπη για τα αγνά υλικά, δημιούργησε μια επιχείρηση που άνθισε. Σήμερα, 26 χρόνια μετά, η JJ Ιωαννίδης παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, με την κόρη του Ρία Ιωαννίδη στο τιμόνι, που φέρνει νέες ιδέες και φρέσκια ματιά, διατηρώντας παράλληλα τα ιδανικά που έθεσαν οι γονείς της.

Είτε είστε επαγγελματίας chef, είτε νοικοκυρά με έλλειψη χρόνου, είτε απλά λάτρης των κατεψυγμένων τροφίμων, η JJ Ιωαννίδης είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον κόσμο της JJ Ιωαννίδης και να ανακαλύψετε την αξεπέραστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων μας.